Egy korty Prága Szombathely gyomrában.

Old Post Pub

„Egy korty Prága, Szombathely gyomrában.”
 
 
 
Egy Csehországi sörtúra alkalmával fogant meg a gondolat, hogy Prága hangulatát becsempésszük Szombathelyre. Az ötlet Csikós Mihály Ybl díjas építész segítségével vált valóra, és 2005-ben megnyitott az Öreg Posta söröző-étterem.
Étlapunkról böngészve, belekóstolhat többek mellett a Cseh és a magyar konyha remekeibe.
A konyhafőnök ajánlatai szemezgetnek szűkebb régiónk, és a nemzetközi gasztronómia szezonális ételeiből. Kiváló minőségű frissen csapolt sörökből, a legjobb magyar pincészetek boraiból válogattunk szomjas vendégeinknek. A pubban kiállított több száz darabos korsógyűjtemény igazi kuriózum. Legyen munkaebéd, családi vacsora vagy baráti sörözés, mindig szívesen látjuk! 
Az Old Post Pub Szombathely Főterétől 200 m-re, a Nagyposta mögötti Hefele Menyhért utca 2 szám alatt található. Légkondicionált éttermünk alkalmas név és születésnapok, évfordulók, családi-baráti összejövetelek, céges rendezvények, valamint esküvői vacsorák helyszínéül 45 főig.
Kora tavasztól késő őszig, 30 férőhelyes terasszal várjuk. A sörözőben nagyképernyős LCD tv, internet elérhetőség, kártyaszoba színesíti a kikapcsolódást.

Legyen a vendégünk, várja az Old Post Pub csapata!